Was Westlands verzet een maffiabende?

K.P. Penning als verzetstrijder

LEES DE RUBRIEK ‘OUDER WESTLAND’ IN AD WESTLAND Honselersdijk, 2 januari 2013 – Publicaties over het verzet in het Westland tijdens de Tweede Wereldoorlog hebben in het afgelopen jaar heel wat gemoederen in beweging gebracht. Om nu eens te zien wat de verzetstrijders zelf indertijd bewoog om dit gevaarlijke werk te doen, heb ik de bronnen bij het Historisch Archief Westland geraadpleegd. Resultaat: twee artikelen die voor zichzelf spreken. Te lezen in AD Westland van 27 december en 3 januari, hieronder weergegeven.  Ze illustreren wat het verzet met K.P. Penning als spin in het web in Honselersdijk tot stand heeft gebracht.

HIERONDER HET EERSTE ARTIKEL. KLIK EROP OM HET TE VERGROTEN

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.