Welke Westlandse experts helpen Indiase vrouwen aan werk?

 

De website van Women on Wings

De website van Women on Wings

Westland, 23 april 2014 – Women on Wings, de Nederlandse stichting die ernaar streeft één miljoen nieuwe banen in India te creëren voor vrouwen zoekt experts die haar daarbij willen helpen. Door één keer per jaar voor eigen rekening in principe gedurende vijftien dagen per jaar  zich met al hun kennis en ervaring daarvoor in te zetten.

Vijf dagen daarvan brengen ze in India door. De eerste keer betalen ze de reis zelf, daarna wordt het reizen vergoed. De overige tien dagen zijn nodig voor voorbereiding, nazorg en voor contact via Skype.

Die expert zou best wel eens een Westlandse of Westlander kunnen zijn. Women on Wings zoekt professionals met minimaal 15 jaar werkervaring die verstand hebben van marketing op gebied van food /fresh. En die lopen ongetwijfeld in het Westland rond.

Drie jaar
De expert, die dit wil doen, blijft drie jaar betrokken bij een project op locatie, via mail en/of telefoon. Het uitgangspunt is altijd het aantal banen voor vrouwen uit te breiden.
Het is wel duidelijk dat zo iemand niet alleen commercieel inzicht moet hebben, maar ook over een stevig doorzettingsvermogen dient te beschikken. Misschien hebt u altijd al gewild iets dergelijks in het buitenland te ondernemen, dan is hier een unieke kans. Reageer naar annemarie@womenonwings.nl of bel +31(0)646 765 402 en u krijgt de nodige informatie hierover compleet met het adres van Women on Wings, waar u zich dan verder toe kan wenden.

Misschien prijkt u binnenkort ook in dit rijtje experts.

Misschien prijkt u binnenkort ook in dit rijtje experts.

Het Westland heeft altijd mensen voortgebracht, die dergelijk werk in in het buitenland deden.

Goede voorbeeld

Vijftig jaar geleden gaf de Kwintsheulse pater Piet van der Valk – werkend in India! – het goede voorbeeld door met Nortonpompen gietwater boven de grond te krijgen om tuinbouw in zijn parochie mogelijk te maken. In een grote actie werd toen bijna 100.000 gulden ingezameld via de Westlandse editie van dagblad Het Binnenhof. Het is duidelijk: het gaat om Westlanders, die kennis en kunde willen delen in het buitenland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.