Help ‘Oud-Wateringen’ aan prijs!

Het beeld dat bij de prijs hoort

Waterinngen – De Historische Werkgroep Oud-Wateringen & Kwintsheul doet een gooi naar de uitgeloofde Geschiedenis Online Publieksprijs 2011. Om die te behalen heeft de werkgroep zoveel mogelijk stemmen nodig van (oud-)Wateringers, Heulenaren, Westlanders en alle andere internetters in en buiten Nederland zodat Werkgroepvoorzitter Jan de Brabander de eindstreep als eerste kan overschrijden!: “Onze Werkgroep is een kleine club die al bijna 40 jaar probeert om de geschiedenis van onze twee dorpen te bewaren en te beschrijven. Alle internetgebruikers in het Westland en daarbuiten kunnen met een enkele klik stemmen op ons.”, zo meldt Maxim van Ooijen uit Wateringen.  De prijs wordt jaarlijks toegekend aan de beste Nederlandse website over geschiedenis. Iedereen kan stemmen op een van de meer dan 300 websites over geschiedenis, die de afgelopen maand door gebruikers zijn genomineerd. De sites zijn afkomstig van onder meer musea, historische verenigingen, archiefdiensten en particulieren. Naast de publieksprijs is er ook een prijs van een vakjury. Op de website www.oud-wateringen.nlstaat een knop waarmee gestemd kan worden. Dit kan tot 10 februari 2012. De publieksprijs bestaat uit een bedrag van 2500 euro. De prijs van de vakjury is een beeld van kunstenares Gonneke van Echten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.