Westlands Literair Café gaat op 4 juni van start in ‘De 3 winckels’

Het Westland krijgt een Literair Café. Iets heel nieuws en het draagt een treffende naam ‘De Mooie Woorden”. Dit kan niemand meer ontgaan  Op donderdag 4 juni gaat het open en wel in de3winckels, Diijkweg 3 in Naaldwijk. Nog dezelfde avond barst er een wervelend, avondvullend programma los.Met poëzie, proza en muziek en dat alles verzorgd door Westlandse schrijvers.

De Westlandse schrijvers hebben een eigen website, www.schrijvers-tussen-de-kassen.nl

De Westlandse schrijvers hebben een eigen website, www.schrijvers-tussen-de-kassen.nl

Zes lezen er voor uit eigen werk. Guus Gardien is er om het geheel te larderen met zijn muzikale talent. Pim te Bokkel, die in 2004 tijdens het Nederlands kampioenschap Poetery Slam is ontdekt, is bereid om de avond poëtisch af te sluiten, Zijn poëzie staat bol van verlangen. In zijn nieuwste bundel,”Dit is hoe een storm ontstaat’, neemt dit gevaarlijke proporties aan.Zijn gedichten werden opgenomen in De Gids, DWB , Liegend Konijn en bloemlezingen van Erik Jan Harmens en Gerrit Komrij. Het Parool, nrc.next en De Gelderlander publiceerden gedichten en kort proza, Hollands Maandblad en de HKU publiceerden zijn essays en voor het poëzietijdschrift Awater schrijft Te Bokkel recensies.

Op 8 mei presenteerden de Westlandse schrijvers het nieuwe boek van Marjoke van Arnhem-Van Baalen '100 jaar trouwen in het Westland'/

Op 8 mei presenteerden de Westlandse schrijvers het nieuwe boek van Marjoke van Arnhem-Van Baalen ‘100 jaar trouwen in het Westland’/

Wie dat wil kan in het café ook werk van de hand van Westlandse schrijvers aanschaffen en – na afloop van de bijeenkomst – door de auteurs laten signeren. De presentatie van dit literaire gebeuren is in handen van Ton ter Heijde. De toegang is gratis, de zaal gaat om half acht open. Aanvang acht uur. Iedereen is van harte welkom, dus kan ook  familie, vrienden en kennissen op deze avond attenderen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.