Hoe de Westlanders problemen oplossen

Naaldwijk, 5 december 2014. – Honderd jaar geleden wordt het Westland als gevolg van de net uitgebroken Eerste Wereldlog getroffen door een economische ramp van grote omvang..Sluiting van de grenzen is daarvan de oorzaak. De producten en met name de tomaten blijven waar ze zijn: de klokken draaien door. Wat te doen? Grote strop voor het Westland dreigt. Net als nuhonderd jaar later is gebeurd bij het instellen van de boycot tegen Rusland. Maar de Westlanders zijn vindingrijk. Lees het al in de Westlandsche Courant van honderd jaar geleden!Knipsel1 De tomaten kunnen niet naar Duitsland, maar ook niet naar Engeland worden uitgevoerd. . Dus: waarom consumeren we ze dan niet in Nederland zelf, is dan de vraag. 1914 .Bent u al abonnee van AD Westland? Zo niet koop de krant dan vandaag nog om het hele verhaal te kunnen lezen.

DEZE KRANTENPAGINA KUNT U OP UW PC KOPIEREN EN VERGROTEN

krantvijfdecember.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.