Het eerste Facebook-boek komt uit Maasland!

Maasland biij ochtend als he net gehageld heeft...

Maasland biij ochtend als he net gehageld heeft…

Maasland, 17 april 2015 – Fred Louter, de Maaslandse uitgever van boeken met een historische inslag, is er zelf al van overtuigd. Het boek dat hij morgen presenteert is vrijwel zeker het eerste Facebook-boek. Het ziet er, als je het op een willekeurige pagina opernslaat net als een pagina op Facebook uit. Een foto als opening en daaronder de

Het boek Het mooiste van Ons Maasland

Het boek Het mooiste van Ons Maasland

reacties van de lezers. Daar is niets aan veranderd, de mensen reageren met opmerkingen, maar ook met aanvullingen, die in veel gevallen hetgeen op de foto staat noge eens verdiuidelijkt.

Fred heeft dit resultaat bereikt door zelf eerst op het digitale Facebook Ons Maasland de foto’s te plaatsen, waarvan de eerste op internet stond op 17 februari 2013. . Met de bedoeling reacties binnen te krijgen.

De meeste facebookers herkennen in een oogopslag de voetballer van MVV Jan Kaptein uit de jaren zestig, zeventig.

De meeste facebookers herkennen in een oogopslag de voetballer van MVV Jan Kaptein uit de jaren zestig, zeventig.

Het liefst van echte geboren en getogen Maaslanders. Om te vertellen wat en vooral ook wie er op die foto’s staat. Hij ontketende daarmee een lawine van reacties in de vorm van teksten en tekstjes.  Al meteen is de pagina zeer populair. Binnen een paar weken heeft hij 200 ‘likes’’, Tot nu meer dan 1600.Die allemaal informatie opleverden voor het boek, dat voor 12,95 te koop is ij museum De Schilpen, waar morgen de presenatie van het boek is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.