Mannenkoor bezingt ”het dorp”…. Westland?!

Een van de karakteristieke plekjes uit het Westland, de watertoren in Naaldwijk

Een van de karakteristieke plekjes uit het Westland, de watertoren in Naaldwijk

Westland, 4 oktober 2013 – Het moet niet gekker worden! Wat lezen we in de krant vandaag? Gemeente op zoek naar bouwer stadhuis! Krijgen we nu ineens een stadhuis in het Westland? Niet te geloven. Een gemeentehuis is al een probleem, laat staan een stadhuis. En dan te weten dat het Westland dan wel de Glazen Stad genoemd wordt, maar toch eigenlijk een groot dorp is. Of niet? We gaan naar het dorp, niet naar de stad als we in Monster, ‘s-Gravenzande of Naaldwijk gaan winkelen. En wat te zeggen van het Westlands Mannenkoor? Dat houdt de boel in elk geval in evenwicht. De Glazen Stad aan de ene kant, maar sinds kort nu ook Het Dorp aan de andere. Een schitterende clip van de WOS op uiterst professionele manier in elkaar gezet. Nu ook op ‘Over het Westland gesproken’ te beluisteren en te zien. Geniet ervan! Elke Westlander vindt dit vast ontroerend mooi. De foto’s in deze clip zijn afkomstig uit het Historisch Archief Westland. Het ”tuinpad van mijn vader” is in het Westlands Museum gefotografeerd. Het koor zingt in het Heilige Geest Hofje te Naaldwijk.

 

1 reactie op “Mannenkoor bezingt ”het dorp”…. Westland?!

  1. Leuk artikel, Aad. Opmerking: het koor is in de videoclip actief in de tuin van Hospice Beukenrode aan de Dijkweg in Naaldwijk. De link is, dat de zangers voor drie jaar lang als vrijwilligers het onderhoud van deze tuin op zich hebben genomen.
    De solist (Hans de Wit) beweegt zich in het Heilige Geesthofje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.