Ouder Westland in teken troonswisseling

Willem-Alexander,_Prince_of_Orange[1]Westland, 25 april 2013 – De rubriek Ouder Westland in AD Westland van donderdag 25 april staat in het teken van de komende troonswisseling. Drie van dergelijke wisselingen moesten er aan voorafgaan voordat er weer een koning was, die net als de drie koninginnen die hem zijn voorgegaan, het Westland met een werkbezoek zou kunnen verrassen. Voorlopig zit dat er niet in, al weten wij niet wat de koninklijke agenda van Willem Alexander nog verborgen houdt. Leuk zijn de drie foto’s die in het verhaal in de rubriek illustreren. Een zijn hoed afnemende en  buigende burgemeester Kampschoer van Monster bij een bezoek van koningin Wilhelmina aan de groenteveiling van Poeldijk.

     (Advertentie) HOOG BEZOEK TE KOOP het hierbij afgebeelde boekje vol met verhalen over bezoeken van de Oranjes aan het Westland is voor 50 cent te koop bij het Historisch Archief Westland

(Advertentie)
HOOG BEZOEK TE KOOP
het hierbij afgebeelde boekje vol met verhalen over bezoeken van de Oranjes aan het Westland is voor 50 cent te koop bij het Historisch Archief Westland

Een met hoge hoe getooide burgemeester Nieborg van De Lier, die een vlot marcherende koningin Juliana naar de Domkerkleidt en een lachende koningin Beatrix die van een telg van de familie In ’t Veld uit De Lier een schitterende ruiker bloemen in ontvangst mag nemen. Nu dus koning Willem Alexander nog, maar die moeten we nog wel enige tijd gunnen. Incognito is hij vorig jaar al bij de hockeyclub in sportpark De Hoge Bomen gesignaleerd. Dus de weg weet ie.

Hebt u de krant waar dit in staat in huis? Nee, dan kunt u hem voor 1,40 vast wel ergens kopen.

HIERONDER DE KNIPSELS VAN OUDER WESTLAND VAN DONDERDAG 25 APRIL2013

(vergroot de tekst door aan te klikken!!)

 scannen0013scannen0014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.