Nieuwe vlag voor negentigjarige voetbalvereniging Westlandia

Waarderende woorden namens KNVB   

– Naaldwijk, 14 novermber 2012 – Het is vandaag precies negentig jaar geleden dat in Naaldwijk de voetbalvereniging Westlandia werd opgericht. Van een kleine, maar met veel enthousiasme in het leven geroepen club is Westlandia uitgegroeid tot een vereniging, die al weer jaren in de hoofdklasse speelt. In het clubgebouw op de Hoge Bomen in Naaldwijk  zijn vanavond  enkele honderden genodigden naar een feestelijke receptie gekomen om dit feit – dat is voorbereid door een jubileumcommissie onder voorzitterschap van Cees de Rijke – op gepaste wijze te vieren..Voortaan kan bij Westlandia een fonkelnieuwe nieuwe clubvlag uitgestoken worden, want die is aangeboden door De Rijke namens die commissie.alvorens hij het woord heeft gegeven aan voorzitter Stefan Kester, die een feestrede houdt. Na hem krijgt Westlandia een volgend cadeau  en wel van de  KNVB, een voetballer afgebeeld in brons. Maar ook twee belangrijke spelden komen daar vandaan. Een voor de revers van oudsecretaris Koehler en een  voor die van  de altijd weer gastvrije gastheer Jan de Bruin, die ook de kantine onder zijn beheer heeft. De ene krijgt een gouden de andere een zilveren KNVB-speld. De secretaris van de FEVO-West Verbree feliciteert het bestuur met het jubileum en spreekt de verwachting uit, dat er in Naaldwijk ook over tien jaar – fusie of niet – nog steeds gevoetbald zal worden,. Soortgelijke woorden spreekt ook de voorzitter van de voetbalverenigng Naaldwijk, W. Boekestein, met welke club Westlandia momeneteel onderzoekt of er mogelijkheden ziijn tot fusie tussen de beide verenigingen.Oud-voorziter Janus Kouwenhoven steekt als laatste spreker de negentigjare nog een hart onder de riem. Het feest is daarna besloten met een gezellig samenzijn, nadat Artnur Zuijderwijk, onder meer bekend als peroducent van televisieprogramma’s Voetbal International en Tourl du Jour, een forum houdt  met enkele prominente Westlandianen.

Foto 1: De nieuwe clubvlag wordt ontvouwd en door de aanwezigen met applaus bewonders

Foto 2: Stampvolle kantine met gasten van de receptie.

Foto 3: Een ieder krijgt  bijde koffie  een speciaal Westlandia-petitfourtje uit bakkerij : Paul Schalke aangeboden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.