Oogstfeest van vijftig jaar geleden herleeft

 

De praalwagen, die de eerste prijs veroverde
De praalwagen, die de eerste prijs veroverde

Westland, 12 september 2014 – Voor sommigen is het net alsof het gisteren gebeurd is, voor anderen ligt het in een ver verleden. Maar feit is, dat vijftig jaar geleden het Westland – en misschien was het alleen maar Naaldwijk – een aantal dagen geregeerd werd door een druivenprinses. In dit geval Corry van Uffelen, wonend aan de Vlietweg in Naaldwijk, geassisteerd door twee paranimfen, de bloemenfee Janny Sikkes uit Wateringen en de oogstfee Marian van der Ende uit ‘s-Gravenzande. Een leuk drietal dat dan nog steeds de druif, maar vooral ook de andere producten die het Westland produceert onder de aandacht moet brengen. Ze deden dat mer vuur en in het bijgaande artikel in de rubriek Ouder Westland van AD Westland leest u verder hoe.

naamloos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.