Staantribune Westlandia nu overdekt!

Janus Kouwenhoven geniet al van het uitzicht op een leeg veld...

Janus Kouwenhoven geniet al van het uitzicht op een leeg veld…

Naaldwijk, 3 september 2013 – Janus Kouwenhoven, de oud-voorzitter van de RKVV Westlandia is de eerste die – zo lijkt het op deze foto =  gebruik maakt van de vernieuwde staantribune van deze hoofdklasser in Naaldwijk. Er is nog weinig anders te zien dan een leeg veld, maar daar komt zondag 15 september verandering in. Dan speelt het eerste van Westlandia tegen dat van DOSKO uit Bergen op Zoom. En daarmee speelt Westlandia de tweede wedstrijd in de competitie 2013-2014. De eerste is op de achtste september in Haarlem tegen de Koninklijke HFC. De door een vernuftgde toepassing van schermdoek uit de tuinbouw vervaardigde beweegbare overkapping van de staantribune, waar Kouwenhoven een van de ‘grondleggers ‘ genoemd mag worden, is in de stille, competitieloze weken tot stand gekomen.

 

Zo ziet de triibune er bij Westlandia er nu uit

Zo ziet de tribune van Westlamdia er nu uiit…

Dat gebeurde dank zij de voortreffelijke uitvoering van een idee, dat in de afgelopen winter ontstond. Regen, maar ook de noorden- en oostenwind maakte het verblijf van de supporters vaak allerminst aangenaam. De bouwcommissie onder voorzitterschap van Ben Burger bedacht een originele manier om ze daartegen beschutting te bieden. Commissielid Eef Terlaak, die het voorrecht heeft bij kassenbouwer Kubo te werken, heeft een zeer praktisch ontwerp gemaakt en samen met Mart Vijverberg, Koos Groenewegen en schilder-vrijwilliger Koos Ballering is het geheel tot stand gekomen. Ideeën om het verblijf op de tribune nog verder te veraangenamen blijven welkom. Een is er al bekend. Een terrasverwarming. Westlandia zoekt daar nog sponsors voor. Ook is ons ter ore gekomen, dat diverse andere clubs zeer geinteresseerd zijn in het door Eef Terlaak bedachte systeem. Lees en zie meer op  www.facebook.com/overhetwestland

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.