Bekijk album over de Tour op Facebook

SANYO DIGITAL CAMERADelft-Westland, 24 juni – Sinds kort zitten we ook op facebook. Daar kunnen de fans van Over het Westland terecht om nog meer te weten te komen over het Westland en vooral over het verleden, want alles draait om de rubriek Ouder Westland, die wekelijks in AD Westland te lezen is U kunt er gemakkelijk komen door – mocht u zelf ook lid van facebook zijn dan is het nog gemakkelijker – het volgende adres in te tikken: www.facebook.com/overhetwestland. Komend weekeinde begint de Tour de France weer. In de eerstvolgende Ouder Westland – donderdag de 27e – kijkt AD Westland naar aanleiding daarvan met plezier terug naar veertig jaar geleden, toen duizenden naar Delft, Den Hoorn, Schipluiden en Maasland trokken om de Tour met eigen ogen te zien passeren. Op Facebook heb ik daar wat plaatjes over gepubliceerd in een album, waarbij ik ook teruggrijp op die keer in 1954 dat de Tour ook al Delft aandeed.  Ik was daar met mijn boxfototoestelletje bij en maakte die plaatjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.