Naast het Elfstedentochtkruisje gegrepen….

Naaldwijk, 15 januari 2013 – Ze grepen ernaast, net als zoveel anderen. Slechts 129 deelnemers aan de barre tocht van 1963 wisten een kruisje te bemachtigen. Ton Ballering en Koos Grootscholten dus niet. Ton vertelt deze week hun avonturen in het clubblad van Westlandia waarin hij destijds – samen met Koos – speelde:

De Westlandiaan. Dat is de leidraad voor een van de twee artikelen, die ik voor Ouder Westland van komende donderdag heb geschreven. Het andere artikel gaat over de enige Westlandse wedstrijdschaatser die na die buitengewoon zware Elfstedentocht tweeëntwintigste werd. De hierbij afgedrukte deelnemerskaart is van Ton en laat zien dat hij inderdaad Harlingen heeft weten te halen. Met vallen en opstaan en veel steun aan elkaar. Hierbij ook een bericht over de tocht der tochten. Klik erop en het is leesbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.