Koude ontvangst neomist Janssen in 1962 in Poeldijk

 

Poeldijk, 7 september 2012 – Zelden is een jonge priester in het Westland zo koud ingehaald als Koos Janssen in december 1962. En er zijn er toch heel wat ingehaald, vooral in Poeldijk.  Zijn medestudent Joop Valentin had  overigens meer geluk, die werd een week eerder begroet toen het weer nog normaal was.Maar een paar dagen na hem was neomist Janssen aan de beurt, nadat net op Tweede Kerstdag de strenge winter van 1962-1963  was ingevallen. Lees het allemaal in Ouder Westland in de Westlandse editie van het AD van donderdag 7 september. Ik meld u dit overigens vanuit een snikheet Paphos op Cyprus en maak meteen van de gelegenheid gebruik iedereen die dit leest een vakantiegroet over te brengen vanaf dit bijzondere eiland.

Zo haalde Poeldijk neomist Koos Janssen zonder muziek en open koets in 1962 in

 

1 reactie op “Koude ontvangst neomist Janssen in 1962 in Poeldijk

 1. Dank zij de publicatie van de heer A.van Holstein op
  6 september in Ouder Westland hebben veel lezers kennis kunnen nemen van onze expositie op Open Monumentendag.
  Het staat wel vast, dat mede door de publicatie van de heer A.van Holstein wij op die dag bijzonder veel belangstellenden hebben mogen begroeten.
  Op de volgende Open Monumentendag hopen wij van de vakkundige medewerking van de heer van Holstein weer gebruik te mogen maken.
  Namens alle leden van onze werkgroep hartelijk dank.
  Cora van Dalen. Voorzitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.