Weer open dag en boekenmarkt in 2012

Overzicht drukte op boekenmarkt in augustus 2011

Naaldwijk- Het Historisch Archief Westland staat aan het begin van een druk jaar. Hoogtepunt is altijd weer de open dag, die nu valt op zaterdag 3 november.  Aangezien ook andere archieven in het land dan open zijn sluit het HAW zich graag aan bij het landelijke thema: ‘Jaar van de buitenplaatsen 2012’. Aan de historische verenigingen en musea – die ook weer welkom zijn op deze dag – zal worden gevraagd hun stands daar ook enigszins op af te stemmen. Op die dag zal het nog uit te geven boek ”Kaart van Delfland 1712” met oude kaarten en zogenaamde overlays (doorzichtige overliggers) van nieuwe kaarten ten doop worden gehouden. Op  de verdere invulling van de dag kom ik later nog terug. Uiteraard komt er ook weer een boekenmarkt tijdens de  Westland Reunie van 13 tot en met 19 augustus in het kapelletje van het Heilige Geest Hofje. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.