Tienertuin voor een keer terug in de krant

De Tienertuin met het bericht over de sportdag van de Westlandse jongeren.Klik erop om het te lezen

De Tienertuin met het bericht over de sportdag van de Westlandse jongeren.Klik erop om het te lezen

Westland, 11 april 2014 – Wie herinnert zich nog de Tienertuin. Een in de jaren zestig veel gelezen rubriek in dagblad Het Binnenhof. Vandaag vindt u daar weer de sfeer van terug in Ouder Westland, de historische rubriek van AD Westland die deze keer herinneringen ophaalt uit die lang vervlogen tijd. De tijd, dat je in het Westland soms niet meer wist waar je zou gaan dansen, omdat er elke week weer zoveel mogelijkheden waren. Journalisten als Nelly Zaat uit Kwintsheul, Jan Delfgaauw uit Monster en Hein van der Zande uit Wateringen schreven de Tienertuin vol met allerlei nieuwtjes, waarvan ik er een aantal heb verzameld en in Ouder Westland gepubliceerd. Zorg dat u de krant te pakken krijgt. In de Winkel of bij het pompstation. Of – dat is nog beter – u bent gewoon abonnee, zoals iedereen. Dan hoef u hem alleen maar op te rapen als hij bij u door de brievenbus wordt gestopt en op de mat valt…. Met Ouder Westland, als een grote Tienertuin!

20140411 OW Beat01

20140411 OW Beat02

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.