Mannenkoor bezingt ‘tuinpad van vader’

Geboeid luisteren bezoekers van het Podium Westand maar het mannenkoor

Geboeid luisteren bezoekers van het Podium Westand maar het mannenkoor

Naaldwijk, 7 september 2013 – Het Historisch Archief Westland had zaterdag 7 september een mooie primeur. Het Westlands Mannenkoor zong voor de deur van het gemeentehuis aan de Stokdijkkade  voor iedere bezoeker die daar in het kader van het Podium Westland naar binnenging, uit volle borst het lied van Wim Sonneveld over het’ tuinpad van m(z)ijn vader’. Niet lijfelijk, maar via een tv-toeste. Het lied wasl gevat in  een clip die op zeer indringende wijze in elkaar gezet is door en voor de WOS. Maar die moest het nog uitzenden! Over het Westland is beloofd, dat ook hier de clip binnenkort te zien zal zijn.

Het was overigens die zaterdag gezellig druk in Naaldwijk. Op diverse plaatsen, zoals het Wilhelminaplein, het Havenplein, het pleintje voor het gemeentehuis en de Naald en rondom de bibliotheek heerste een vrolijke sfeer. Dit alles dank zij de Stichting Podium Westland die weer onder deze titel ditt zesde jaarlijkse culturele festival van het Westland op poten heeft gezet.

podium.jpgIn het gemeentehuis zelf waren op uitnodiging van het Historisch Archief Westland enkele historische verenigingen present om belangstellenden op de hoogte te houden van hun activiteiten. Archivaris Jan Buskes stond aan een bijzondere tafel. Kiezend uit wel 30.000 foto’s kon hij daar allerlei afbeeldingen van willekeurige plekken in het Westland tevoorschiijn toveren en ze tot onwaarschijnlijke grootteuitvergroten. Zie meer over Podium Westland in woord en beeld (ook twee video’s) op  www.facebook.com/overhetwestland

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.