Historisch Cafe raakt steeds meer ingeburgerd

De oud-burgemeesters even vereeuwigd voor ze in discussie gaan.

De oud-burgemeesters even vereeuwigd voor ze in discussie gaan.

Naaldwijk, 20 mei 1014 – Het Historisch Café van het Historisch Archief Westland, dat maandag 19 mei voor de vierde keer is gehouden raakt steeds meer ingeburgerd. Al was het de eerste keer wel een ongelooflijke drukte omdat toen de presentatie van het boek met fotopareltjes van de leerlingen van het ISW Hoogeland ook veel ouders, broers en zussen naar de Naald trok. Dat dit de vaste locatie is van het café ligt voor de hand, met het gemeentehuis – de thuisbasis van het archief – binnen handbereik.

Dit zagen de bezoekers aan het cafe het toneel vanuit de zaal.

Dit zagen de bezoekers aan het cafe het toneel vanuit de zaal.

Deze keer waren daar naar schatting honderddertig geïnteresseerden op af gekomen. Wat de zes voormalige burgemeesters van de zeven (die van Maasland ontbrak) voormalige Westlandse gemeenten hebben gezegd, staat voortreffelijk weergegeven in AD Westland van dinsdag 20 mei. Daar hoeven wij niets aan toe te voegen. Misschien alleen dat de kop ‘Westland alleen goed voor tuinbouw’ boekdelen spreekt .Dankzij archivaris Jan Buskes kunnen wij hierbij enkele foto’s laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.