Veel bijval huisstijl Westlands Streekhistorie

Westland, 27 mei 2012 – Veel positieve reacties heeft de redactie van het vier keer per jaar verschijnende blad Westlands Streekhistorie ontvangen op de in het eerste nummer van dit jaar ingevoerde. nieuwe huisstijl. Het  bald ziet er inderdaad veel speelser uit, gedrukt als het is in fullcoloujr. Aanvankelijk verscheen er een informatiebulletin in gestencilde vorm. Maarten Prins heeft indertijd aan de wieg gstaan van de ovestap naar StreekHistorie (met een hoofdletter H). Streekhistorie is nu met zijn 21e jaargang bezig en Prins, die in Oisterwijk woont en daar nog altijd het blad ontvangt heeft er enthousiast op gereageerd. In nummer 2 treft de lezer onder meer een artikel aan over de schenking van een schilderij van de Wateringse korenmolen Windlust aan. Ook over de tentoonstelling in het Westlands Museum over de Westlandse buitenplaatsen staat een fraai geillustreerd artikel.Het blad bevat nog veel meer leesbaars. Wilt u dat ook lezen? Wendt u dan tot de Stichting voor Streek- en Tuinbouwhistorie Westland, tel 0174 621064 of per email tot info@westlandsmuseum.nl en maak dit kenbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.