Per helicopter nu echt ‘over het Westland’

Hoek van Holland, 10 augustus 2013 – Vanaf een weilandje ergens in de buurt van de stormvloedkering in Hoek van Holland steeg zaterdagmiddag het duo Rene van Holstein en zijn vriendin Francisca op voor een een kwartier durende rondvlucht in een helikopter  Behalve de piloot bevond zich ook een echtpaar uit ‘s-Gravenzande aan bood. Met de vlucht, die over het Westland ging en via Voorburg naar Leidschendam zou je de sinds kort begonnen gemeentelijke samenwerking op ict-gebied kunnen uitdrukken als hij niet zo’n particulier karakter droeg. Door hem hier nu te bekijken zou je die betekenis eraan kunnen geven. Want met een hefschroefvliegtuig, zoals we het ding vroeger noemden, is het maar een kippeneindje vliegen. Over Delft ging de reis terug, waarna de landing in de Hoek volgde. De reis is op twee manieren vastgelegd. Een film is hier te zien, maar er is nog een tweede, waarvoor u naar onze facebookpagina moet overstappen.Die kunt u bereiken door naar www.facebook.com/overhetwestland te verhuizen.

De inwoner van 's-Gravenzande, die zijn woning van bovenaf kon bekijken.

De inwoner van ‘s-Gravenzande, die zijn woning van bovenaf kon bekijken.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.