Genootschap in de bres voor Joodse begraafplaats

Afbeelding van de Joodse begraafplaats daterend uit 1964.

Naaldwijk – Het genootschap Oud-Westland heeft onlangs het college van de gemeente Westland gevraagd, wanneer

er een monumentenschildje wordt geplaatst bij de Joodse begraafplaats in Naaldwijk en ook wanneer er een renovatieplan wordt gemaakt voor genoemde begraafplaats . Dit in vervolg op het – overigens gehonoreerde – verzoek van het Genootschap om de Joodse begraafplaats aan de Opstalweg in Naaldwijk aan te wijzen als gemeentelijk monument. Het Genootschap is nog steeds blij met die toekenning, maar verwacht wel dat de gemeente hier een verder vervolg aan geeft met het plaatsen van een schildje en het (maken en) uitvoeren van een renovatieplan.
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.