Ouder Westland in AD voortaan op vrijdag

 Naaldwijk, 20 september 2013 – Ouder Westland verschijnt voortaan niet meer op donderdag, maar steeds op vrijdag in AD Westland. Die verandering is onllangs definitief doorgevoerd. De Knipsel 2redactie heeft namelijk besloten om nadat Wim Willems zijn laatste bijdragen over ‘ Hagenezen die er mochten wezen’ had geschreven weer een nieuwe rubriek te beginnen in de Haagse stadskatern. Herman Rosenberg heeft het spits afgebeten met een boeiend artikel over de ontstaansgeschiedenis van het Vredespaleis. Van de andere edities had de Delftse  al een rubriek Oude Delft. Zoetermeer heeft er ook een ZoetermeerNU. Ouder Westland verscheen 21 september al op vrijdag. Daarin blik ik  terug op het oogstfeest van 1963, waarbij een grootse oogststoet door heel het Westland trok. Weliswaar in uitzonderlijk slecht weer, maar daarover in onderstaande knipsels – die u kunt lezen door er eenvoudig op te klikken – meer!

20130920 OW oogststoet 63 (1)

MEER OVER OUDER WESTLAND ZIE www.facebook.com/overhetwestland

. 20130920 OW oogststoe 63 (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.