Van Buuren ziet af van lezing over boek

Naaldwijk – De  auteur van het boek ‘De Afrekening’,  Maarten van Buuren, heeft het Genootschap Oud Westland laten weten, dat hij alsnog afziet van medewerking aan de lezing dinsdagavond 28 februari over zijn boek.De reden is dat  Van Buuren zegt haatmails te hebben ontvangen vanuit het Westland.,, Wij betreuren dit uiteraard zeer – zowel de kwalijke reacties als de afzegging, maar respecteren de beslissing van Van Buuren”, aldus het bestuur van het genootschap. Aanvankelijk wilde het Genootschap dit pas dinsdagmiddag bekend maken – mede gezien het organiseren van vervangende sprekers. ,,Maar”, zo deelt woordvoerder Wim de Smit mee, ,, onze regionale omroep WOS wist deze informatie maandagmiddag al  te achterhalen, zodat wij alsnog op dit moment dit persbericht sturen”.Overigens is iedereen toch van harte welkom op dinsdag 28 februari om half acht in de Ontmoetingskerk, Anjerlaan 47 in Naaldwijk. . Zaal open vanaf 19.00 uur.
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.