Tour de France door Midden-Delfland

 Midden-Delfland, 29 juni 2013 – De Tour is gestart. Vooral in het Westland en omgeving wonen veel enthousiaste wielrensupporters en dus heeft AD Westland in Ouder Westland van donderdag 27 juni een terugblik geworpen op de Tour van 40 jaar geleden. In 1973 passeerde de karavaan niet alleen Delft, maar ook Den Hoorn, Schipluiden en Maasland. Hoe Ouder Westland daar aandacht aan besteedt  met een artikel van Martijn Rip leest u hieronder, als u  het al niet tot u hebt genomen in de krant van donderdag. Op Facebook heb ik ook het een en ander gepubliceerd in een album met oude foto’s over de Tour van 1954, die toen ook Delft aandeed. Zie daarvoor www.facebook.com/overhetwestland

Wilt u meer weten over het boek over deze gebeurenis in 1973 kijk dan op de website http://webwinkel.retrovision.nl/product/1144627/De_Tour_door_Midden_Delfland_.aspx

scannen0001scannen0002

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.