Historisch Archief als laatste kroonjuweel

BOEKENMARKT ALS SLOTAKKOORD BIJ BLOEMENEXPO

SANYO DIGITAL CAMERANAALDWIJK, 12 augustus 2014 – Net als vorig jaar vormt de boekenmarkt van het Historisch Archief Westland tijdens de feestweek De Reünie het slotakkoord van de prachtig gearrangeerde kleurrijke Nationale Zomerbloemententoonstelling in de Nederlands Hervormde kerk aan het Wilhelminaplein in Naaldwijk. Omdat het thema dit jaar Kroonjuwelen is,  mag het archief in dit geval het laatste kroonjuweel worden aangemerkt.

Het archief vangt bij de uitgang de mensen op, die zich na genoten te hebben van de bloemenzee, graag nog even een kijkje nemen in de schat aan boeken, die het archief ten verkoop aanbiedt. Om u alvast een voorproefje te geven van de tentoonstelling kijken wij via de camera in een korte videoclip terug op de feestweek van 2013, toen traditiegetrouw de kerk ook geheel in de (zomer)bloemetjes werd gezet. Duizenden West- en andere Nederlanders hebben deze expositie bewonderd en gaan dat de komende feestweek die van donderdag 28 tot en met zondag 31 oktober geopend zal zijn ongetwijfeld weer doen, want wie er eenmaal is geweest wil dat elk jaar terug zien. De hierbij te bekijken videoopname is gemaakt direct na de opening van de expositie vorig jaar.

Het gaat dit jaar om de negenentwintigste editie van deze nationale expositie. Dat deze keer is gekozen voor het thema Kroonjuwelen komt mndat  kroonjuwelen aan het koningshap zijn verbonden. In die zin noemen de organisatoren de zomerbloemen de kroonjuwelen van het Nederlandse bloemenassortiment. Met dit thema hoopt de organisatie een instrument in handen te hebben om de zomerbloem op koninklijke wijze in beeld  te brengen. Gaat dat zien!

SANYO DIGITAL CAMERA

KIJK EVEN MEE NAAR DE SHOW VAN VORIG JAAR!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.