Naaldwijk in kerststemming gefotografeerd

Naaldwijk, 13 december 2013 – Wie vandaag door Naaldwijk wandelde om kerstinkopen te doen heeft kunnen zien, dat het dorp helemaal ondergedompeld is in de kerstsfeer. In de Oude Kerk aan het Wilhelminaplein kwamen veel mensen kijken wat er op de in deze kerk ondergebrachte kerstmarkt te koop is.

IMG838

Wat verderop, midden op het plein prijkt een grote kerstboom, die zich wil meten met de aloude kerktoren op de achtergrond.

IMG840Sfeervol verlicht s het ook in het winkellcentrum De Tuinen waar enkele jongedames wandelden en door de fotograaf digitaal werden vastgelegd. Dat moesten ze zien! Wel als ze nu hier kijken, kunnen ze de foto zelf gerust downloaden als ze hem leuk vinden.

IMG842Verderop wapperen de vlaggen van de diverse winkels, voorop Rob Vollebregt, een van de weinigen die nog een oude naam uit het middenstandsverleden en niet alleen daarmee hoog houdt.

IMG843Kijkend van de Herenstraat zo de Molenstraat in vallen de vele fietsen op,die hier staan geparkeerd. Opde achtergrond de dominerende toren van de katholieke Adrianuskerk.

IMG844En wat verderop worden we verrast met een verschijnsel, dat wij nog niet kenden: de kerstvrouw. Het waren er zelfs twee en ze reikten foldersl uit aan het winkelende publiek. Ook zij zouden naar de website kijken. Hartelijke kerstgroeten van Over het Westland en download vooral deze mooie foto!

IMG845

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.