Weer boek van Westlandse schrijfster uit

Zo ziet de omslag van het boek eruit.

Westland – Wilma Degeling is een van de Westlandse schrijvers, die jaarlijks te vinden zijn op de Westlandse Schrijversmarkt. Zij heeft een behoorlijke productie als schrijfster van kinderboeken, waarvan de resultaten te bewonderen zijn op haar website. Dezer dagen is weer een nieuw boek van de pers gekomen met de titel Boekenbende. Het gaat over de jongen Erik, die graag geheim agent 009 zou willen zijn . Daarom houdt hij als een echte opvolger van James Bond alles om zich heen goed in de gaten. Opvallende dingen schrijft hij in zijn notitieboekje en dat raakt al aardig vol. Want waarom doet zijn vriendin Linde zo vaak boos en dan weer opeens vrolijk? Waarom gaat Lindes zus ’s morgens steeds zo vroeg weg? Vragen, vragen. Dat worden er nog meer als er iets raars gebeurt op school. Iets waardoor de directeur ontzettend boos wordt. Wat is er toch aan de hand? Erik gaat op onderzoek uit..En hoe dat afloopt? Daarvoor moet je wel het boek zelf in handen hebben. Volgens Wilma zelf een spannend boek in de serie Sterrenstof van educatieve uitgeverij Maretak, bedoeld voor groep 5. Het verhaal volgt de speurtocht van Erik, maar gaat ook over emoties en over de vriendschap van Erik en Linde.. Het boek is voorzien van mooie kleurenillustraties van Ineke Goes.

Wilt u meer weten? Kijk op   www.wilmadegeling.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.