Lia Spitters exposeert in Hofboerderij

 

De Hofboerderij, waar het allemaal gebeurt

De Hofboerderij, waar het allemaal gebeurt

Wateringen, 16 augustus, 2013 – Lia Spitters, de schrijfster van het boek over de Naaldwijse druiventuinder De Hoog, timmert ook nog op andere wijze aan de weg. Je zou zeggen aan de Heulweg, maar de plek waar het om gaat bevindt zich niet daar, maar is wel vanaf die weg te zien Het adres is echter Hoflaan nr. 1. Daar staat namelijk de Hofboerderij te Wateringen waar ze van zaterdag 7 tot en met 29 september exposeert.. Die zondagmiddag de achtste september om half drie is de opening van de expositie, die gaat ‘Over samen leven’  en bestaat uit schilderijen en poëzie. De opening wordt verricht door Eric Borggreve, voormalig galeriehouder in Naaldwijk. Op zondag  15 september is Tammy Hoth Hanssen, directeur van Africat /foundation uit Namibië aanwezig om een toelichting te geven op haar werk met de veeboeren aan .
de grens van Etosha National Park. Africats thema ‘Conservation through Education’, past naadloos op het Afrikaanse deel van de expositie. In de opkamer van de boerderij  is werk te zien over samenleven van mensen; onderwerp de Noord-Amerikaanse Indianen. Een veelzijdig geheel dus. We bevelen deze expositie van harte aan! Openingstijden Hofboerderij: zaterdag en zondag 13.30 – 16.30 uur. Ttoegang gratis.Tijdens de expositie zijn kaarten van schilderijen en een speciaal voor deze expositie gemaakte bundel met poëzie en schilderijen te koop. De netto-opbrengst is voor de Africat Foundation.

groet

Lia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.