‘Streekhistorie’ in verfrissende huisstijl

Westland – Het eerste nummer van de 21e jaargang van ‘Westlands Streekhistorie’ is deze week verschenen in een frisse en kleurrijken vorm. De aanblik van de tuin van het Westlands Museum met bollenvelden in het klein doen vooral denken aan de jaren voor 1900 toen de bollenteelt in het Westland nog haar stempel op de streek drukte. In het blad krijgt de lezer een uitstekend beeld van wat er allemaal in het Westlands Museum te doen is geweest, samengevat in het jasaroverzicht 2011. Vooral de wisselexpositie Schilders van het Westland heeft opmerkelijk veel bezoekers getrokken. Maar leuk voor de vrijwilligers van het museum is vooral dat zij de Loftrompet 2011 kregen toegekend. Aandacht wordt verder gevestigd op de nieuwe wisseltentoonstelling, die gaat over de Westlandse buitenlaatsen en die duurt van 21 april tot en met 4 oktober. Het mag de komende maanden weer lekker druk worden in het museum aan de Middelbroekweg in Honselersdijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.