Nieuwe zwaardere zendmasten in Vlietwijck

Voorburg, 12 juni 2013 – Bewoners van de Vlietwijck in Voorburg zien deze morgen tot hun niet gerinnge schrik of verbazing, dat een enorme kraan midden in hun wijk zijn kop verheft om, zo lijkt het, SANYO DIGITAL CAMERAnieuwsgierig op het dak van een van de hoogste punten van het appartementencomplex  langs de Vliet te kijken. Daar blijft het niet bij, want al gauw verschijnen er SANYO DIGITAL CAMERAenkele monteurs om ijverig de oude set gsm-masten te vervangen door gloednieuwe. Wel een stuk groter dan de vorige. Ze worden vervaarlijk slingerend naar boven gehesen, nadat de oude eerst zijn neergelaten. Na een tijdje vervuilen zij het uitzicht op het gebouw aan alle kanten, maar zullen ongetwijfeld onzichtbaar hun stralende taak naar diezelfde kanten met verve vervullen. Voor zover  we weten is er tegen de oude en wellicht ook tegen de nieuwe masten niemand serieus opgestaan om er bezwaar tegen aan te tekenen. Hoe dan ook, de enorme kraan is na zijn taak volbracht te hebben vertrokken een nieuw stukje techniek achterlatend op een gebouw, waarop de architect zich een heel ander soort kunstwerk als bekroning van zijn werk zal hebben gedacht.

2 reacties op “Nieuwe zwaardere zendmasten in Vlietwijck

  1. Kunstmatig opgewekte gepulste elektromagnetische straling stopt niet automatisch bij aankomst van het menselijk vel lezen wij op stopumts.nl

  2. (Cumulatieve) stralingsbronnen verlagen de kans op kanker bepaald niet, er is geen enkele dosis straling. Het voorzorgprincipe wordt bepaald niet toegepast, alhoewel de WHO elektromagnetische gepulste (em) straling heeft ingedeeld in de categorie 2B (mogelijk kankerverwekkend), waardoor het sprookje dat em-straling niet-ioniserende straling is en dus geen kanker kan veroorzaken is ontkracht. Zie ook: http://www.bioinitiative.org/conclusions/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.