Haagse wijk Wateringse Veld bijna gereed

Den Haag, 14 februari 2014 – Omdat de Haagse wijk Wateringse Veld twintig jaar na de annexatie bijna klaar is, heeft AD Haagsche Courant vandaag de inhoud verzorgd van de rubriek Ouder Westland. Want Westland was die wijk voor die tijd immers  ook. Er stonden kassen er graasden koeien. Die zijn vrijwel allemaal (op een enkel hobbykasje na) verdwenen om plaats te maken voor wel achtduizend huizen. Herman Rosenberg heeft er een boeiend verhaal over geschreven, dat al eerder in de Haagse editie heeft gestaan en nu in de Westlandse is geplaatst. Lees over Aad en Thea Zuyderwijk die al in het gebied woonden voor er sprake was van een nieuwe Haagse wijk. 

KLIK OP ONDERSTAANDE KNIPSELS OM VAN HET VERHAAL KENNIS TE NEMEN

Stadsversie1Stadsversie2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.