Veiling Zwartendijk in 1912 opgericht

Naaldwijk, 7 juni 2012 -Het  AD Westland is wederomr voorzien van de historische rubriek Ouder Westland, die wekelijks zoveel aandacht trekt en niet alleen van de oudere lezers. Deze week een reactie op het artikel van vorige week, dat ging over de hagelramp, die tuinbouwend Westland in 1935 heeft getroffen. Daar waren vast ook telers bij, die in de omgeving van de veiling Zwartendijk tuinden. Over deze veiling, die honderd jaar geleden in minder dan geen tijd is gesticht gaat de aflevering van nu. Zorg dat u die in huis hebt….

Voor wie niet meer weet hoe die veiling er ooit uitzag, want hij is er niet meer, hier de foto.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.