Prijswinnaars fotopareltjes Westland

 

De prijswinnaars poseren na de uitreiking van de prijzen met de ingelijste pareltjes.

Naaldwijk – Wethouder Arne Weverling, de man bij de gemeente Westland, die onder meer waakt over het Historisch Archief Westland, heeft donderdag 16 februari de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de wedstrijd: ,,Wat is het mooiste fotopareltje van het Westland”  De pareltjes zijn tevoorschijin gekomen iij het verzamelen van materiaal voor  historische drieluiken.  Die maakten de leerlingen van het ISW Hoogeland in Naaldwijk als een werkstuk over de eigen familiegeschiedenis. Vaak waren dat foto’s waar een bijzonder verhaal achter zit,  omdat aan de leerlingen was gevraagd om uit de fotoalbums van hun ouders of grootouders die ene bijzondere foto te zoeken en het verhaal achter de foto op te schrijven. De 42 mooiste foto’s zijn een tijdlang tentoongesteld in de hal van het gemeentehuis in Naaldwijk, waarbij passanten via een stembus konden laten weten welke foto ze het mooiste vonden. De prijswinnaars die daaruit te voorschijn kwamen zijn: Tess Arkesteijn, eerste prijs Willem vd Berg, tweede en Rosa van Steekelenburg, derde prijs. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.