Ouder Westland weer terug van vakantie

WESTLAND – Gisteren, vrijdag 5 september 2014 is de rubriek Ouder Westland weer teruggekeerd van een aantal weken vakantie. Tijdens de boekenmarkt van het Historisch Archief Westland waren er diverse trouwe lezers van de AD Westland, die mij vroegen, waarom ze de rubriek al enkele weken moesten missen. Vakantie was het antwoord en dat begrepen ze wel.Inde krant van gisteren troffen de lezers een artikel aan over de open monumentendag(en) in de r.k. kerk van Poeldijk, die de Bartholomeuskerk heet. In die kerk is op zaterdag 12 en zondag 14 september een schitterend schilderij te bewonderen, dat de marteldood van de H. Bartholomeus voorstelt. In het hieronder gepubliceerde artikel leest u alles over dit schilderij en over wat er verder nog op deze dagen is te beleven.

20140905 OW open dag Poeldijk120140905 OW opendg Poeldijk2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.