Opsporing verzocht: wie zijn dit?

Van deze foto graag melden wie het zijn en of het ook de Wateringse brandweer is.

Wateringen – Geregeld publiceert de Historische Werkgroep Oud-Wateringen & Kwintsheul foto’s waarover ze informatie wil inwinnen. Graag doet ‘Over het Westland gesproken’ mee met dat uit te zoeken. We roepen daarvoor de medewerking in van ieder die dit leest.  De hierbij geplaatste foto is afkomstig uit de collectie negatieven die Combi Foto Loch aan de werkgroep heeft geschonken. Het zijn acht mannen, die poseren voor een brandweerwagen. In hun handen hebben zij een helm, een leren jas en laarzen. Aan de muur van de garage hangen foto’s. Van deze foto is helemaal niets bekend, dus wie weet welke mannen dit zijn? Is het wel het brandweerkorps van Wateringen? Waar is de foto gemaakt en wanneer? Reacties zijn welkom via e-mail  info@oud-wateringen.nl. U mag ook op holstext@aol.nl reageren.Wij geven alles uiteraard door!

Deze foto (en ook de rest van de collectie) kan ook in het echt worden bekeken tijdens het maandelijkse historisch spreekuur op de eerste zaterdag van de maand van 13.30 tot 16.30 uur. Dit spreekuur is bedoeld voor iedereen met vragen over of interesse in de lokale geschiedenis. De volgende spreekuren zijn op zaterdag 4 februari en 3 maart in de Kaaskelder van de Hofboerderij in het Hofpark in het centrum van Wateringen.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.