Oude raadhuis staat te koop! Wie biedt?

 

Het raadhuis, zoals het er in het begin van de vorige eeuw erbij stond

Het raadhuis, zoals het er in het begin van de vorige eeuw erbij stond

 

Zo staat het nu te koop

Zo staat het nu te koop

Naaldwijk, 11 oktober 2013 – Iedereen kan het al weken zien. Het oude raadhuis van Naaldwijk, dat staat op de hoek van het Wilhelminaplein in de Herenstraat staat te koop (of te huur, dat kan ook). Gellukkig hangen de plakkaten niet voor de ramen van het raadhuis zelf, maar voor die van de destijds erbij gekochte ruimte ernaast. De gemeente zit met het monument in haar maag. Nog maar weinig mensen hebben gereageerd op de vraag wat ze denken over de toekomst van dit gebouw. Degenen die er wel zijn, staan genoemd in het artikel over de rijke geschiedenis van dit pand in de rubriek Ouder Westland van AD Westland van de elfde oktober 2013!

KLIK OP DE KNIPSELS OM ZE TE VERGROTEN EN TE LEZEN

20131011 OW raadhuis (3)

 20131011 OW raadhuis (2)

 

1 reactie op “Oude raadhuis staat te koop! Wie biedt?

  1. Het is voor een echte westlander wel een zeer droevige aangelegenheid te zien hoe ons mooie oude raadhuis in Naaldwijk al zodanig in verval is geraakt dat het bijna ondoenlijk is geworden om het nog te restaureren. B en W en de gehele gemeenteraad hebben in de afgelopen jaren naar mijn mening zitten slapen terwijl de verloedering van onze mooie monumenten gewoon doorging. Nee plannen maken voor nieuw gemeentehuis en daar al miljoenen mee weggooien is blijkbaar belangrijker dan ons erfgoed uit het verleden behoorlijk te onderhouden. Had die miljoenen maar aan het oude raadhuis besteed, dan hadden we teminste nog iets van al dat geld kunnen zien!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.