Doris Day en nog veel meer op de ‘oude radio’

 

Naaldwijk – Kortgeleden ontving ik een email van Aren Jansen, bekend van het Historisch Archief Westland. Hij stuurde mij een link toe, waar hij zo lovend over schreef, dat ik hem onmiddelijk heb overgenomen. Het onderwerp ‘de oude radio’ boeide mij al meteen. Een tijdlang heb ik namelijk rondgelopen met het idee om voor de WOS of misschien Radio West een programma voor oudere luisteraars te verzorgen waarin precies de muziek zou worden gedraaid die ik nu via Aren Jansen in bezit kreeg.

 
Doris Day

Het Orkest Zonder Naam, bijvoorbeeld en Sonja Oosterman met De Waterval, maar ook Doris Day. Op bijgaande foto zit ik in de jaren vijftig – let op de plusfour – te luisteren naar dergelijke muziek, die toen heel populair was. Nu ik de link heb kan ik die aan degenen doorgeven, die daar ook nog steeds belangstelling voor hebben en is mijn wens eigenlijk meteen vervuld. Luister daarom naar de programma’s die ene heer Kwaad op internet heeft gezet http://www.kwaad.net/Radio.html  Op de foto, die gemaakt is  in de jaren vijftig, zit ik al bladerend in de KRO-gids te luisteren naar de ‘oude radio’, het fotootje bij de luidspreker is hetzelfde als hier links staat (Doris Day).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.