Op de pijp met…..Esdor van Elten en Ton van Zeijl

Naaldwijk, 13 februari 2014 – Op gevaar af aangezien te worden als BW’er, heb ik het toch gewaagd om ‘Op de pijp’ te gaan zitten met twee collega’s, die kleur en fleur geven aan  het weekblad Groot-Westland. Daar is van alles besproken, zij het met de een heel andere dingen dan met de ander. Dat heb je als je geïnterviewd wordt en geprobeerd wordt achter dingen te komen, waar je zelf nauwelijks meer mee bezig bent, maar die toch leuk zijn om de geïnterviewde te portretteren. Wat dat laatste betreft heeft Ton van Zeijl zich goed van zijn taak gekweten, want men zegt dat de foto van mij in het Heilige Geest Hofje op de pijp genomen, heel goed lijkt. Het gesprek met Esdor is ook  heel goed weergegeven. Ik heb  het een en ander het tenminste – net als de andere verhalen,zoals onlangs over Peter Smit en Jan Buskes van het Historisch Archief – met smaak gelezen. Voor wie niet weet waar ik het over heb volgt hier de genoemde rubriek uit Groot-Westland::

Op de pijp2Op de pijp1KLIK OP DE KNIPSELS OM ZE TE VERGROTEN EN TE KUNNEN LEZEN

1 reactie op “Op de pijp met…..Esdor van Elten en Ton van Zeijl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.