Open dag Historisch Archief trekt 550 bezoekers

De WOS heeft alles vastgelegd voor de thuisblijvers....

De WOS heeft alles vastgelegd voor de thuisblijvers….

Naaldwijk,19 oktober 2013 – Om klokslag vier uur  bleek op  zaterdagmiddag 13 oktober dat er die dag 550  bezoekers de ingang van het gemeentehuis in Naaldwijk waren gepasseerd. Normaal op die dag gesloten, was het nu voor iedereen geopend voor de landelijke archievendag. 

Bijzonder moment was de foto, die Peter Smit, archivaris van het Historisch Archief Westland en Ton Immerzeel, conservator van het Westlands Museum samen lieten maken tegen de achtergrond van de druivenkas om hun groeiende samenwerking te symboliseren. Ze waren verkleed als twee druiventuinders, die laten zien dat ze hun taak prima aankunnen. De open dag is onder gunstig weer gehouden, maar toen de laatste bezoekers huiswaarts keerden, regende het gestaag.  

Voor meer informatie in woord en beeld www.facebook.com/overhetwestland

Links Peter Smit, rechts Ton Immerzeel

Links Peter Smit, rechts Ton Immerzeel

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.